Presentació: EXPLORA els bolets

presentacio.jpg

 

Els nostres boscos es recobreixen de bolets a la tardor. El Berguedà és ben conegut per aquest fenomen. Aquest curs pretén introduir coneixements sobre aquest producte que ens ofereix la natura. Es podran explorar els bolets des de diferents punts de vista, com per exemple: el seu reconeixement micològic, el seu aprofitament alimentari, el seu risc toxicològic.També es presentaran diferents tipologies d’empreses que es desenvolupen a l’entorn d’aquest sector.

 

 

L'activitat consistirà en 20 h presencials (classes teòriques, tallers experimentals i visites de camp) i 10 h no presencials, que es realitzaran a través del campus Atenea de la UPC.

L'activitat gaudeix de reconeixement de crèdits ALE i ECTS i està inclòs dins del Pla de formació permanent del professorat de Secundària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Dates: 28 d'octubre i 11 de novembre de 2017

Visites: Boscos de les rodalies de Berga - Empreses alimentàries: Monbolet i Casabella Natura - Museu d'Art del bolet de Catalunya a Montmajor

Tallers: Classificació i identificació de bolets / Interpretació cartogràfica de mapes / Cultiu de bolets (Empresa Bolets de Soca)

 

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Imatges de l'Exploratori

Idioma/Language

Segueix-nos:            

UPC

 UB Ajuntament de Berga